Meer resultaten voor vacature muziek

vacature muziek
Vacatures onderwijs.
Of wil je een baan als leidinggevende of een directiefunctie? Bekijk dan onze onderwijs vacatures. Ook voor onderwijsondersteunend personeel hebben we regelmatig uitdagende banen. 1e en 2e graads.
Vacature medewerker communicatie Méér Muziek in de Klas. Logo OCW. Logo Fonds Cultuurparticipatie. Logo NPO. Logo LKCA. Logo Van den Ende Foundation nieuw.
Hoe maak je een muzikale act? Subsidieregeling muziekonderwijs pabo's online. Blog door ambassadeur Paul de Rook. Samen muziek maken en zingen verbindt kinderen het versterkt hun sociale creatieve en motorische vaardigheden én het draagt bij aan betere leerprestaties. Daarom is het doel van stichting Méér Muziek in de Klas structureel muziekonderwijs voor alle 16 miljoen basisschoolkinderen in Nederland. Om onze ambitie te realiseren maken we een breed publiek bewust van het belang van muziekonderwijs via de media verbinden we relevante partijen aan elkaar op landelijk en regionaal niveau maken we goede voorbeelden en lesmateriaal toegankelijk en vergroten we de deskundigheid van leerkrachten.
Vacature eindredacteur muziek 8weekly.nl. Vacature eindredacteur muziek 8weekly.nl.
Maandelijks komen 45.000 tot 60.000 unieke bezoekers af op onze artikelen over muziek beeldende kunst boeken film en theater. 8WEEKLY is altijd op zoek naar potentieel schrijftalent dat zich vrijwillig voor de site in wil zetten. Specifieke vacatures vind je hieronder. Verder kun je altijd een open sollicitatie insturen of om extra informatie vragen. Een eindredacteur voor de redactie muziek.
Vacatures Organisatie Universal Music Your Music Ondemand.
Indien er vacatures zijn kun je deze hier vinden. Universal Music Group omarmt de toekomst en speelt in op de veranderingen binnen de muziekindustrie om zodoende artiesten en hun muziek op de best mogelijke wijze te kunnen vertegenwoordigen. Ook zet zij alle nieuwe kennis en mogelijkheden in om de muziekliefhebbers in Nederland zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee is Universal Music een bepalende speler binnen de muziekindustrie. Universal Music vertegenwoordigt artiesten als Rihanna Justin Bieber Emeli Sandé Ben Howard Marco Borsato Guus Meeuwis Douwe Bob The Common Linnets Kensington en nog heel veel anderen.
Vacature Combinatiefunctionaris KunstCultuur met de specialisatie MUZIEK Welzijn Geldermalsen.
Welzijn Geldermalsen / Vacature Combinatiefunctionaris KunstCultuur met de specialisatie MUZIEK. Vacature Combinatiefunctionaris KunstCultuur met de specialisatie MUZIEK. 0.4 fte 14.4 uur per week. I.v.m interne verschuivingen ontstaat de vacature per direct. In het kader van de rijksregeling voor combinatiefunctionarissen fungeren WelzijnGeldermalsen WelzijnNeerijnen en WelzijnLingewaal in opdracht van de gemeenten als werkgever voor in totaal 79 fte aan combinatiefuncties. Bij een combinatiefunctie is de werknemer in dienst bij één werkgever maar werkzaam voor twee of meer sectoren sport en onderwijs en/of cultuur en onderwijs.
Culturele vacatures Vacature-links Podiumkunsten.
Links naar vacature-paginas op websites van instellingen op het gebied van dans muziek en theater podiumkunsten. Bos Theaterproducties Amsterdam Vacatures / Audities. Delft Fringe Festival Delft Vrijwilliger worden. Holland Festival Amsterdam Vacatures. Hummelinck Stuurman Theaterbureau / Theaterproducties Amsterdam Vacatures. Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal Leiden Vacatures. De Melkweg Amsterdam Vacatures. Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten NAPK Amsterdam Vacatures. De NWE Vorst Tilburg Vacatures. Ostade Adam Amsterdam Vacatures. Podium Bloos Breda Werken bij. Podium de Vorstin Hilversum Vacatures. Senf Theaterpartners Delft Vacatures. Stichting Duycker Haarlemmermeer/Hoofddorp Vacatures vrijwilliger worden. Hét Postkantoor Stede Broec Vacatures.
Muziek industrie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures banen en werk in de functiegroep industrie als Muziek. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Verkoopadviseur met een passie voor muziek en audio. Opdrachtgever is een internationale snel groeiende hardware retailer met meerdere v Woonachtig in omgeving Amsterdam Muziek is meer dan alleen opdrachtgever is op zoek naar topverkopers met passie voor muziek audio.
Culturele vacatures Niet meer vacant.
De vacature waar je naar zoekt is niet meer vacant of de reactietermijn is verstreken en staat daarom niet meer op de website. Een overzicht van alle lopende vacatures van dit moment vind je onder Vacatures per dienstverband. De meest recent geplaatste vacatures staan hiernaast in het kader Nieuwste vacatures. CBG Centrum voor familiegeschiedenis Genealogisch Onderzoeker. Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Specialist Gebruikersfunctie. Het Rijksmuseum Medewerker Services. Stichting Deventer Verhaal Directeur. Studio Drift Stagiaire Office Management. Museum Het Rembrandthuis Registrar. Carré dartistes Sales Professional. Stichting Eigenwijs Trainingen Muziek Trainers.
Vacatures en stages binnen de sector Muziek Kunst Cultuur Taal Cultuur Hobby Vacatures.ROC.nl.
Vacatures stages en BBL plekken bij de beste werkgevers bij jou in de buurt! Kijk vergelijk en solliciteer direct op de leukste jobs en stages op Vacatures.ROC.nl.
Vacatures Muziekgebouw aan t IJ.
Concerten Ticketinfo Muziekgebouw Jeugd Steun ons. Home Muziekgebouw aan t IJ. Muziekgebouw aan t IJ is een internationaal toonaangevend podium in Amsterdam dat uitblinkt in concerten hedendaagse muziek en concerten in daaraan gerelateerde genres klassiek elektronisch pop jazz wereldmuziek. Per seizoen staan ruim 200 verschillende concerten op ons programma voor iedereen met liefde voor muziek. Het Muziekgebouw streeft er naar om mensen in het hart te raken en hen te laten ervaren hoe veelzijdig de muziek is waar wij voor staan. Voor onze afdeling Marketing Communicatie zoeken we een. 36 uur per week / 6 maanden vanaf 22 augustus 2016. Wij zoeken per 22 augustus een enthousiaste stagiaire voor de afdeling Marketing Communicatie.
Vacatures Docent Muziek.
Vacatures zoeken Opgeslagen Werkgevers zoeken Tekortvakken. De vacatures worden geladen. De vacatures worden geladen. Wanneer je een interessante vacature tegenkomt sla die op in je profiel zodat je makkelijk via je computer kunt solliciteren.
Vacature muziek CSG Het Streek.
0318 47 71 00. Home Zandlaan Vacature muziek. Inlichtingen te verkrijgen bij. 0318 47 71 00. Vertrek naar Tsjechië voor aankomende skibegeleiders. Activiteitenweek Zandlaan 20-24 februari. Toetsweek leerjaar 3 en 4 bbl/kbl. Van 20-24 februari in het gebouw van PTC.

Contacteer ons